Schoonmaakconcepten » Kantoren

Kantoren

Cleanbuilding is de specialist in het vakkundig schoonmaken van kantooromgevingen. Een schone werkplek, schoon sanitair, vakkundig vloeronderhoud en andere vormen van specialistische reiniging zijn onze vakmensen meer dan toevertrouwd. Veranderend gebruik van kantoren en toenemende behoefte aan een servicegericht werkklimaat vraagt meer flexibiliteit en gastheerschap van de schoonmaakmedewerker. 
 
De gewenste kwaliteit bereiken is één, deze zo houden is twee!
Hierin zit onze kracht en onderscheiden wij ons in de schoonmaakbranche. Wij werken uitsluitend met vaste, nederlands sprekende, opgeleide  medewerkers aan de hand van duidelijke werkinstructies waarin alle werkzaamheden met de juiste frequentie zijn opgenomen. De werkzaamheden worden periodiek gecontroleerd en waar nodig bijgestuurd door uw vaste rayonleider. De rayonleider heeft periodiek overleg met u ten einde onze dienstverlening te evalueren. Door frequente controle op de uitvoering, tijdige bijsturing en periodieke evaluatie ontstaat er een proces dat garant staat voor een schoon kantoor. 
 
De klant is koning echter, onze medewerker is keizer!
De schoonmaakmedewerker bepaald uiteindelijk het schoonmaakresultaat. Een prettige werksfeer waarin de medewerker gemotiveerd werkt is het sleutelbegrip. Naast frequent bezoek van de rayonleider aan de schoonmaakmedewerker om deze te motiveren zijn het opstellen van realistische en haalbare werktaken uitermate belangrijk. Een juiste beloning, waardering en uitzicht op een vaste dienstbetrekking zijn de succesfactoren om dit te bereiken.
 
Zowel hygiënisch schoon als een prettige beleving….
Uit onderzoek blijkt dat de grootste ergernissen voortkomen uit een vies toilet, een vieze werkplek en een vieze computer. Deze kennis hebben wij verwerkt in ons schoonmaakplan door niet alleen technische schoonmaakhandelingen te verrichten maar deze juist aan te vullen met belevingsschoonmaakhandelingen. Een toilet kan wel hygiënisch / technisch schoon zijn maar als het er niet fris ruikt, er rommelig uit ziet en de wc-bril zit los dan zal de gebruiker de schoonmaak van het toilet niet positief ervaren.

Dagschoonmaak:
1. Korte lijnen: direct contact met schoonmaakmedewerker
2. Lager verloop en ziekteverzuim schoonmaakpersoneel
3. Energiebesparing van bijna 10%
4. Wederzijds verantwoordelijkheidsgevoel stijgt 
5. Maximale stijging belevingskwaliteit
6. Respect en waardering voor de schoonmaker
 
Vakmensen in kantoorschoonmaak:
1. Vast team van betrokken mensen 
2. Opgeleid in schoonmaakvakmanschap en communicatief vaardig 
3. Goede beheersing van de Nederlandse taal 
4. Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid in bepalen schoonmaakprogramma 
5. Gastgericht bij schoonmaak op de dag 
6. Flexibel schoonmaken, aangepast op kantoorgebruik