Schoonmaakconcepten

Schoonmaakconcepten

Een regionaal schoonmaakbedrijf met een typisch Amsterdams karakter, waarin persoonlijke aandacht en flexibiliteit centraal staan. Dat is de juiste omschrijving van Cleanbuilding. Wij staan voor de volgende kernwaarden: flexibel, service gericht, snel en betrouwbaar. Afspraak = afspraak is vanzelfsprekend. Om dit te kunnen garanderen staan, naast u als opdrachtgever, onze medewerkers centraal.

Het schoonmaakpakket bestaat uit het schoonmaakonderhoud van kantoor- en winkelpanden, bedrijfsgebouwen, scholen en gemeentelijke instellingen. Onze schoonmaakprocedures en methodieken zijn altijd afgestemd op het type object en op de aard van de schoon te maken ruimten. Zo hebben wij aparte werkprogrammas voor de diverse objecten ontwikkeld, die zowel aan de kwaliteitseisen van de opdrachtgever als aan uw budget voldoen.


De juiste schoonmaakkwaliteit?
Korte en directe communicatielijnen, frequente kwaliteitscontroles en de juiste werkprogrammas zijn de basis voor de juiste schoonmaakkwaliteit. Uw eisen en wensen vertalen wij in een werkprogramma dat de basis voor de schoonmaak is. De juiste medewerkers werven en opleiden, zodat deze aan uw verwachtingspatroon voldoen volgt daarna. Het toepassen van verschillende en frequente kwaliteitscontroles zorgt voor een continue hoge kwaliteit en tevreden opdrachtgevers. Het afwisselen van technische kwaliteitsmetingen en visuele kwaliteitsmetingen zorgt voor een continue schoon pand.


Met het schoonhouden van uw object begint onze dienstverlening!

U als opdrachtgever ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken daarom ook niet alleen schoon. Nee, of het nu gaat om klein technisch werk, hand en spandiensten of het bevoorraden van wat dan ook, Cleanbuilding regelt het! Voor deze continue processen hebben wij een facilitaire scan ontwikkeld. Hierin kijken wij met een facilitair oog naar uw werkomgeving met als doel deze te optimaliseren. Wij geven u aanbevelingen hoe uw werkomgeving verbeterd kan worden en nemen gepaste acties.


Een scherpe prijs?
Wij hebben geen dure kantoorlocaties, geen duur lijnmanagement, geen dure auto s en hoge overheadkosten die de opdrachtgever uiteindelijk betaalt. Nee, wij besteden veel aandacht aan het beheersen van onze eigen kosten. Dat is terug te zien in onze tarieven.