Skip to main content

Schoonmaak concepten

Schoonmaak concepten

Een regionaal schoonmaakbedrijf met de kennis en professionaliteit van een groot schoonmaakbedrijf en de betrokkenheid van een klein familiebedrijf. Dat is de juiste omschrijving van Cleanbuilding. Wij staan voor de volgende kernwaarden: vakmanschap, persoonlijk betrokken, service- en gastgericht, milieubewust en betrouwbaar. Om dit waar te kunnen maken stellen wij, naast u als opdrachtgever, onze medewerkers centraal.

Het schoonmaakpakket bestaat uit het schoonmaakonderhoud van kantoor- en winkelpanden, verzamelgebouwen, scholen en kinderdagverblijven, sportaccommodaties en  medische & zorginstellingen. Onze schoonmaakprocedures en methodieken zijn altijd afgestemd op het type object en op de aard van de schoon te maken ruimten. Zo hebben wij aparte werkprogramma’s voor de diverse objecten ontwikkeld, die zowel aan de kwaliteitseisen van de opdrachtgever als aan uw budget voldoen.

De juiste schoonmaakkwaliteit?

Korte en directe communicatielijnen, frequente kwaliteitscontroles en de juiste werkprogrammas zijn de basis voor de juiste schoonmaakkwaliteit. Uw eisen en wensen vertalen wij in een werkprogramma dat de basis voor de schoonmaak is. De juiste medewerkers werven en opleiden, zodat deze aan uw verwachtingspatroon voldoen volgt daarna. Het toepassen van verschillende en frequente kwaliteitscontroles zorgt voor een continue hoge kwaliteit en tevreden opdrachtgevers. Het afwisselen van technische kwaliteitsmetingen en visuele kwaliteitsmetingen zorgt voor een continue schoon pand.

Met het schoonhouden van uw object begint onze dienstverlening!

U als opdrachtgever ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken daarom ook niet alleen schoon. Nee, of het nu gaat om klein technisch werk, hand en spandiensten of het bevoorraden van wat dan ook, Cleanbuilding BV regelt het! Voor deze continue processen hebben wij een facilitaire scan ontwikkeld. Hierin kijken wij met een facilitair oog naar uw werkomgeving met als doel deze te optimaliseren. Wij geven u aanbevelingen hoe uw werkomgeving verbeterd kan worden en nemen gepaste acties.